Samsung Galaxy S5 komt met cadeautjes

3 March 2014 | In Nieuws

Als je de Samsung Galaxy S5 koopt, krijg je voor bijna dat bedrag allemaal cadeautjes. Ter waarde van $575 in totaal. Net zoals bij de Galaxy Note of the Tab Pro, krijg je freebies om jezelf cadeau te geven omdat je een Galaxy-telefoon gekocht hebt. Hoe blij ben je dan ;-)

SamsungGalaxyS5cadeau

Wellicht ziet Samsung nu ook wel in dat er meer in had kunnen zitten, want de Galaxy S5 is niet op de wijze verbeterd op de punten waarvan we verwacht hadden dat die verbeterd werd. Als je een Samsung Galaxy S5 koopt, dan krijg je onder anderen een gratis 6 maanden lang abonnement op The Wall Street Journal (twv $160), of wat handiger: 50 GB Dropbox opslag voor 6 maanden (twv $60). Voor de zakelijke gebruikers onder ons is er nog het gratis Linkedin Premium voor 3 maanden (twv $75). Allemaal extra redenen om voor de Galaxy S5 te gaan.

Ook is Samsung dit jaar echt sportief geworden, met de smartwatches en de hartslagmeter in de Galaxy S5 bijvoorbeeld. Ook bij de cadeau’s willen ze sportief blijven doen, zo kan je Runkeeper krijgen voor je telefoon: de volledige versie.

Mocht hier nog niet iets leuks bij zitten voor je, kijk dan even op de site van Samsung, waar alle freebies neergezet zijn.

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *