Samsung Galaxy S5 krijgt nieuwe behuizing

12 June 2013 | In Nieuws

De Samsung Galaxy S4 is nog niet heel erg lang geleden getoond, maar uiteraard wordt er al weer genoeg gepraat over de opvolger: de Samsung Galaxy S5.
De speculaties hierover zullen in het begin waarschijnlijk meer gebaseerd zijn op wat het publiek wil zien in plaats van wat Samsung zelf tot nu toe heeft gemaakt.
Ondanks de populariteit van de S4 (die is in de eerste maand zo’n 40 miljoen keer verkocht), zien de kopers toch graag iets anders: de behuizing. De behuizing wordt nu gemaakt van plastic wat niet echt duur aanvoelt voor een high end telefoon, iets wat je stiekem toch wel wilt. Nu wordt er gesproken over de Samsung Galaxy S5 met een aluminium behuizing, ofwel een design 3.0.
Samsung Galaxy S5 behuizing

Een bron die dicht veel weet over het bedrijf Samsung, maar anoniem wilt blijven, weet te melden dat er een aluminium behuizing gaat komen. Enkele concurrenten van Samsung maken al gebruik van deze materialen die een stuk beter zijn dan voorheen (de One en Xperia Z). Waarschijnlijk krijgt de Note 3 nog niet deze behuizing, die wordt als eerste getest op de Samsung Galaxy S5 die naar verwachting ergens in April 2014 uit moet gaan komen. Omdat de S5 dus waarschijnlijk een nieuwe behuizing gaat krijgen, is het niet meer mogelijk om de batterij te vervangen (dat kan eenmaal niet bij een aluminium behuizing).
Het duurt weliswaar nog een hele tijd voordat deze smartphone uit gaat komen, maar speculeren kan geen kwaad toch :) ?

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *