Samsung Galaxy S5 Premium komt er niet, wel bevestiging S5 Zoom en Galaxy Note 4

14 March 2014 | In Nieuws

Al een hele lange tijd werd er gesproken van een Samsung Galaxy S5 Premium. Zeker ook nadat de Galaxy S5 bij de release voor sommige mensen een beetje tegen viel. De Galaxy S5 Premium zou dan een QHD scherm krijgen en nog wat verbeterpunten, zoals een optische beeldstabilisatie voor de camera. Echter, de Samsung Galaxy S5 Premium komt er niet, aldus Samsung topman J.K. Shin zelf.

In een interview met Koreaanse media zegt hij dat er niet zo iets bestaat als een premium versie van de Galaxy S5. Hij ontkende het eigenlijk niet, enkel dat een verbeterde versie van de Galaxy S5 niet aan de orde is. Wellicht komt er dus ooit nog wel een andere serie van telefoons van Samsung op de markt.
Wat hij wel wist te zeggen, is dat er in de herfst een nieuw model in de Galaxy Note serie gaat komen; de Samsung Galaxy Note 4. Dat is dus een bevestiging voor de Galaxy Note 4.

Daarnaast is er vandaag ook nog een bevestiging gekomen van een ander model van de Samsung Galaxy S5, de Samsung Galaxy S5 Zoom. Net als bij de S4 gaat er dus een variant van de telefoon komen die meer op de camera functie is gericht. Ten opzichte van de S4 Zoom, maakt de S5 Zoom een grote stap vooruit. De specificaties zullen als volgt zijn, volgens de benchmark die is gelekt:
- 4.8 inch Super AMOLED scherm met 720p
- Hexa (6) core Exynos 1.3GHz en 1.7GHz.
- 19 Megapixel camera
- 2 GB RAM
- 16 GB Intern opslaggeheugen
- Android 4.4.2 KitKat
- NFC

De camera beschikt dus over maar liefst 19 megapixels. In hoeverre de camera ook goed werkt, moet nog blijken als deze telefoon er ook echt aankomt en aangekondigd is. Dan zal je van alles erover te weten komen.

(via) (via)

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *