Samsung heeft beste gadget MWC 2014

28 February 2014 | In Nieuws

Samsung is in de prijzen gevallen voor de gepresenteerde gadgets op het MWC. Het gaat hier om de Samsung Gear Fit. Door de GSMA (GSM Association) werd de gadget bekroond als beste gadget die op het MWC getoond werd, en als meest innovatief.

Het innovatieve achter het idee is snel gevonden, het is namelijk uniek op de markt en daarmee uniek in zijn soort. De Gear Fit heeft een 1.84 inch Super AMOLED scherm waardoor het scherm heerlijk helder is, de resolutie is zelfsGear-Fit hoger dan die van de Galaxy Gear 2 (Neo). De overeenkomsten tussen de Samsung Galaxy S5 en de Gear Fit is dat ze beide een hartslagmeter ingebouwd hebben en daardoor goed gebruikt kunnen worden voor fitness activiteiten. Ook kan je met de Gear Fit een notificatie krijgen als je een berichtje ontvangt van iemand.

Qua prijzen en release is er niks vrijgegeven. Je kan enkel verwachten dat de prijs lager zal zijn dan die van de nieuwe Gear, waardoor het een relatief goedkope gadget wordt. De release zal waarschijnlijk samen met/iets na de release van de Galaxy S5 zijn.

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *