Concepten

Er zijn al een hele hoop concepten van de Samsung Galaxy S5 voorbij gekomen, en daar zitten echt prachtige plaatjes tussen. Elk jaar worden er weer nieuwe concepten (of ‘renders’) van de nieuw uit te komen telefoon gemaakt op basis van alle geruchten die te maken hebben met het uiterlijk. Zo werd er over de Samsung Galaxy S5 veel gepraat over een toestel zonder home-button (zoals Google, de maker van Android, dat het liefst heeft) en bijvoorbeeld het nieuwe design van de eigen skin die Samsung geeft aan Android, de TouchWiz UI.

Deze User Interface zou bijvoorbeeld veel kleurrijker worden en zakelijker door strak design van de telefoon maker. Hoe de Samsung Galaxy S5 er uiteindelijk uit gaat zien doet er op deze pagina niet al te veel toe, hier zie je enkel de concepten, en sommige concepten zouden ze eigenlijk echt om moeten zetten tot daadwerkelijke toestellen (of het nou de Galaxy S5 is of niet) want die zien er beeldschoon uit.

Samsung Galaxy S5 concepten

Samsung Galaxy S5 concepten "Samsung
"Samsung
Samsung Galaxy S5 concept Samsung Galaxy S5 concept
Samsung Galaxy S5 concepten Samsung Galaxy S5 concepten

Zoals je kan zien zijn ze allemaal wel een beetje op de geruchten gemaakt. Zo is er een buigbare telefoon te zien, ookal is dat gerucht ondertussen al wat ontkracht met de komst van de Galaxy Round. Ook kan je een Galaxy S5 concept zien die geen home button heeft aan de onderkant, of een telefoon met een nieuwe achtergrond wat duidt op een nieuwe versie van TouchWiz. Wat bij alle concepten misschien wel het meest opvalt is dat ze aan de zijkanten mooi dun zijn, zodat je geen grote stukken hebt tussen het scherm en de rand. Hierdoor kan je de telefoon dunner en korter maken waardoor die beter in je hand zal liggen of makkelijker in je broekzak passen.
Stuk voor stuk zijn het allemaal mooie concepten van de Samsung Galaxy S5. Toch zal ze Galaxy S5 er anders uit gaan zien, bij de Galaxy S5 release komen we daar achter. Welke van de Galaxy S5 concepten heeft jou voorkeur?