Hollands Nieuwe met Samsung Galaxy S5

Hollands Nieuwe is behoort tot de nieuwste providers in Nederland. Een abonnement van deze provider samen met een Samsung Galaxy S5 is een goede keuze voor iemand die niet al te vaak ver weg is van WiFi connectie enHollands-Nieuwe die soms wel eens buiten zijn bundel uitkomt. Bij Hollands Nieuwe betaal je namelijk een vast bedrag binnen en buiten je bundel.

Hollands Nieuwe verkoopt eigenlijk alleen met een Samsung Galaxy S5 met Sim Only, maar dat is helemaal niet erg. Bij vele aanbieders lijkt het namelijk of je betaald voor een abonnement in plaats van een Sim Only, omdat je alles bij elkaar krijgt, alsof het een abonnement is. In principe is het ook wel hetzelfde, en al helemaal op deze manier.

Hollands Nieuwe abonnementen

Bij Hollands Nieuwe heb je de keuze uit vier verschillende aanbiedingen, zo kan je ervoor kiezen om een 75 of 175 bundel te nemen waar je respectievelijke 75 belminuten of sms’jes hebt en 175 belminuten of sms’jes. Bij de bundel 275 en 550 geldt precies hetzelfde, enig verschil is dat je dat aantal nu ook voor je databundel hebt met de optie om nog meer (500 MB extra) data erbij te kopen voor een vaste lage prijs.
Al het verbruik hiervan komt slechts uit 1 bundel, waardoor je zelf bepaald wat je gebruikt. Als het blijkt dat je hier toch nog te weinig aan hebt, dan kan je gratis overstappen naar een hogere (of naar een lagere als je te veel hebt) of een extra bundel aan/uitzetten. Dit alles kan je zelf heel simpel online, via de website van Hollands Nieuwe doen.

Hollands Nieuwe kan dus de perfecte provider zijn voor je Samsung Galaxy S5 als elke maand je gebruik tussen belminuten, smsjes en MB’s zal verschillen.
Verder maakt Hollands Nieuwe gebruik van het goede en snelle netwerk van Vodafone, waardoor je altijd bereikbaar zal zijn.

Een Samsung Galaxy S5 abonnement bij Hollands Nieuwe is perfect voor jou als je niet elke maand voor een verassing wilt staan.