T-Mobile met Samsung Galaxy S5

Je kan er ook voor kiezen om je Samsung Galaxy S5 met abonnement af te sluiten bij T-Mobile. Deze provider behoort samen met KPN en Vodafone tot de grote spelers op de telefoonmarkt in Nederland. Omdat ze ook groot zijn t-mobile(niet alleen in Nederland, maar over de rest van de wereld ook) is hun bereik supergoed. Overal in Nederland kan je gebruik maken van het T-Mobile netwerk met je Samsung Galaxy S5. Ook kan je gebruik maken van het snelle internet 4G omdat de S5 dit ook ondersteunt. Bij T-Mobile kan je je eigen abonnement perfect bij elkaar stellen, zo kan je van alles aan of uit zetten, kies je zelf hoeveel MB’s je wilt, en wat je voor de andere bundels wilt hebben.

Je kan bijvoorbeeld een eigen ‘Muziek-pakket’ samenstellen. Dit houdt in dat je onbeperkt online en offline muziek kan luisteren door gebruik te maken van Deezer. Hierdoor heb je maar liefst toegang tot 25 miljoen tracks. En dan is het ook nog mogelijk om je speellijsten met vrienden of met iedereen te delen en ontvangen.

Als je veel met je Galaxy S5 in het buitenland zal zijn, dan is een ‘Europa-pakket’ misschien geschikter voor je. Hiermee kan je overal in Europa gewoon internetten zonder gebruik te hoeven maken van Wifi-spots.

Wat toch wel het ideaalst aan een T-Mobile abonnement voor je Samsung Galaxy S5 is, is dat je onbeperkt internet hebt. Je sluit een abonnement af met X aantal data, en als je hier over heen gaat, dan betaal je niks extra alleen wordt de snelheid omlaag gebracht, maar dat is nog ruim genoeg om gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld Whatsapp en Twitter. Ideaal is dat! Als je daarnaast bijna niet belt, dan neem je gewoon 0 belminuten en betaal je een vast laag bedrag per maand als je wel een keer iemand belt, wat je waarschijnlijk goedkoper uit zal komen dan 9 euro per maand voor minuten die je toch niet gebruikt.

Koop hier de Samsung Galaxy S5 bij T-Mobile