Tele 2 met Samsung Galaxy S5

Tele 2 is nog een andere provider waar je je Samsung Galaxy S5 abonnement bij kan afsluiten. Wat je tegenwoordig bij wel meer providers ziet, en dus helemaal in lijkt te zijn, is dat je als consument steeds meer inbreng hebt op Tele 2je abonnement.

Zo kan je bij een abonnement SmartMix van Tele 2 zelf je abonnement in elkaar zetten. Je kan hier zelf het aantal MB’s bepalen, net als belminuten en sms’jes. Hierdoor betaal je in principe nooit voor dingen die je niet hebben wilt. Zo is het aan te raden om een hoge databundel je nemen als je vaak van huis of kantoor weg bent. Als je vaak weg bent heb je namelijk over het algemeen geen gebruik van (gratis) WiFi. Tenzij je natuurlijk elke middag bij de McDonalds luncht ;)

Andere Tele 2 abonnementen

Verder is het uiteraard ook mogelijk om een Sim only abonnement met Samsung Galaxy S5 bij Tele 2 af te sluiten, deze is echter wel minder flexibel dan een abonnement met telefoon. Tele 2 ziet je dus het liefst ook meteen een Samsung Galaxy S5 afsluiten met een abonnement bij hun. Een groot voordeel van een Sim only bij Tele 2 is wel dat je hem maandelijks op kan zeggen! Mocht je dus nu van je abonnement af zijn, en over 2 maanden de Samsung Galaxy S5 willen kopen, dan kan je even 2 maanden een Sim Only bij Tele 2 afsluiten in combinatie met je oude telefoon om daarna over te gaan op een abonnement met de Galaxy S5.

Bij Tele 2 heb je ook een unieker abonnement, het zogenaamde NonStop abonnement. Hier beschik je namelijk over onbeperkte belminuten, onbeperkte sms’jes en kan je onbeperkt blijven internetten. Als je gebruik per maand nogal fluctueert, is dit misschien het abonnement voor je?
En als je vaak in het buitenland zit, kan je goed gebruik maken van het internet in het buitenland in combinatie met de Galaxy S5. Keuze genoeg dus bij Tele 2.